Fit Darm Test Wegeef actie

fit-test-mom
Are you looking for a
specific medicine?
Om de introductie van de 2e generatie FIT TEST in Nederland te vieren geven wij jullie een kans om één van drie test kits te winnen voor je ouders. Om in aanmerking te komen, vertel ons via sociale media over je meest gênante gesprek dat je ooit met je ouders hebt gehad. Wij sturen de beste (gênantste?!) antwoorden een FIT test voor hun ouders.

Wanneer was de laatste keer dat je gesproken hebt met je ouders over hun darmen?

Het is vast niet de eerste keer dat dit ter sprake komt tijdens het avondeten. Zonder gekheid, darm FITness is een belangrijk onderdeel van gezond ouder worden; het is vaak iets dat over het hoofd wordt gezien met serieuze gevolgen. Dat is waarom je letterlijk met je ouders over “shit” wilt praten!

Darm screening kan op verschillende manieren gedaan worden (we hebben een handige infographic om verschillende manieren van testen te laten zien), maar ons motto is: de beste tests zijn degene die ook gebruikt worden! Met dit in gedachten hebben wij de FIT test geïntroduceerd; een gemakkelijke darm kanker en poliepen test die €34.99 kost en die door iedereen in de privacy van hun WC of badkamer kan worden gedaan. Na vijf minuten heb je een uitslag of er wel of geen bloed in je ontlasting zit. Minuscule hoeveelheden bloed in poep kunnen een teken zijn van poliepen of kanker in je darm.

De meeste darmkanker start met een poliep in de darm die enige jaren later kwaadaardig wordt [1]. Poliepen, als ze op tijd gevonden worden, zijn gemakkelijk te verwijderen en verwijdering voorkomt de meest frequente vorm van darmkanker [2]. Welllicht helpt onze test om poliepen te ontdekken bij je ouders.

Iedere week gaan 100 mensen dood aan darmkanker in Nederland. Wij hebben een van de hoogste darmkanker sterfte aantallen in Europa en de wereld [3]. De Nederlandse overheid biedt gratis screening voor iedereen tussen 55 en 75, maar tot nu toe zijn mensen onder 59 jaar nog niet aan de beurt geweest [4]. Wij hopen dat jij ervoor zorgt dat je ouders gescreend zijn en daarom moet jij “first talk shit!”

Fit test darm poliepen kanker

Details

Om mee te doen aan de #LetsTalkFIT ACTIE, hoef je alleen maar je meest ongemakkelijke gesprek met je ouders te delen op je favoriete social mediakanaal met #LetsTalkFIT hashtag en @vermeld ons (wij zijn @LoveSteve op Facebook, @LoveSteveDotCom op Twitter en Instagram).

Te verlegen ;-)? Maak een post en noem ons met de poep emoji en #LetsTalkFIT en wij nemen je op in onze competitie.

3 winnaars worden geselecteerd. De prijs is een FIT test voor beide ouders ééntje.

De competitie is voor inwoners van Nederland.

Deelname kan tot eind April. De winnaars worden aangekondigd via social media en wij zullen ook via social media contact opnemen met de winnaars.

[1], [2] http://patients.gi.org/topics/colon-polyps/

[3] http://www.wcrf.org/int/cancer-facts-figures/data-specific-cancers/colorectal-cancer-statistics

[4]http://www.rivm.nl/Documenten_en_publicaties/Algemeen_Actueel/Brochures/Preventie_Zorg_Ziekte/Darmkanker/Uitnodigingsoverzicht_bevolkingsonderzoek_darmkanker

CommentsComment


Registered with the Dutch Ministry of Health as an independent intermediary, Registration number 6730 BEM
Registered as a USA Delaware LLC.Our service uses cookies.